Duke festuar së bashku Ditën e Flamurit

Bukuresht, 28 Nëntor 2018 - Duke festuar së bashku Ditën e Flamurit, në një pritje të organizuar nga Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Bukuresht, me shumë miq të Shqiptarëve, rumunë dhe të huaj, si dhe bashkëatdhetarët tanë të ardhur nga qytete të ndryshme të Rumanisë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Str.Duiliu Zamfirescu no.7,
Sector1 , Bucuresti

Tel / Fax

Tel.: +40212119829
Fax.: +40212108039
Numri i emergjences: +40 733368444

E-MAIL

embassy.bucharest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00