Festa vazhdon me studentët shqiptar në Rumani

Bukuresht, 29 Nëntor 2018 - Siç është bërë tashmë traditë, festimetpër Ditën e Flamurit dhe Çlirimit të Atdheut vijojnë në ditën e dytë në Bukuresht. Kësaj here festa është me studentët në Shtëpinë e përbashkët të Shqiptarëve - Ambasada e Republikës së Shqipërisë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Str.Duiliu Zamfirescu no.7,
Sector1 , Bucuresti

Tel / Fax

Tel.: +40212119829
Fax.: +40212108039
Numri i emergjences: +40 733368444

E-MAIL

embassy.bucharest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00