Në Bukuresht festohet 105 Vjetori i Pavarësisë

Edhe Bukureshti i bashkohet festimeve të 105 Vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë kudo në botë. Një mbrëmje e mrekullueshme, me urime në shumë gjuhë për Shqipërinë dhe Shqiptarët, organizuar nga Ambasada e Shqipërisë në Rumani. Protagonistët e vërtetë të kësaj mbrëmje ishin përfaqësuesit e Komunitetit Shqiptar të cilët iu bashkuan performancës së shkëlqyer të Sopranos Arlinda Morava dhe Qvintet Bucharest Ladies Orchestra të Himnit dhe këngëve e valleve tradicionale shqiptare.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Str.Duiliu Zamfirescu no.7,
Sector1 , Bucuresti

Tel / Fax

Tel.: +40212119829
Fax.: +40212108039
Numri i emergjences: +40 733368444

E-MAIL

embassy.bucharest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00