Nënshkruhet Marrëveshje bashkëpunimi mes Universiteteve Politeknike të Tiranës dhe Bukureshtit

Qershor 2019 - Me nismën dhe ndërmjetësimin e Ambasadës u vendos sot një urë e re bashkëpunimi në marrëdhëniet tradicionale dhe shumë të mira ndërmjet Shqipërisë dhe Rumanisë - kësaj here mes Universiteteve Politeknike të Tiranës dhe Bukureshtit. Dy rektorët respektivë Prof.Dr. Andrea Maliqari dhe z.Mihnea Costoiu (ish-Ministër rumun i Arsimit të Lartë) nënshkruan sot një Memorandum Bashkëpunimi i cili do të afrojë më shumë dhe do të nxisë më tej bashkëpunimin mes këtyre universiteteve në programe mësimore, kërkime shkencore, trajnime në nivel pedagogësh dhe studentësh, në shkëmbimin e curricula-ve, etj.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Str.Duiliu Zamfirescu no.7,
Sector1 , Bucuresti

Tel / Fax

Tel.: +40212119829
Fax.: +40212108039
Numri i emergjences: +40 733368444

E-MAIL

embassy.bucharest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00