Një tjetër histori suksesi e një sipërmarrësi Shqiptar në Rumani

"Krenar për ty dhe arritjet e tua Ilir Kokonozi. Përgëzime dhe suksese të mëtejshme!" - Ambasadori Ilir Tepelena viziton kompaninë e re,në fushën e produkteve të aluminit, të drejtuar nga sipërmarrësi shqiptar Ilir Kokonozi, të ndërtuar në rrethinat e Bukureshtit.
Tetor 2020

Adresa

Ambasada Shqiptare
Str.Duiliu Zamfirescu no.7,
Sector1 , Bucuresti

Tel / Fax

Tel.: +40212119829
Fax.: +40212108039
Numri i emergjences: +40 733368444

E-MAIL

embassy.bucharest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00