Parlamenti rumun konfirmon mbështetjen e tij të plotë për integrimin e Shqipërisë në BE

Bukuresht, 5 dhjetor 2017 - Parlamenti rumun, përmes Komisioneve të Politikës së Jashtme në Dhomën e Deputetëve dhe në Senat, konfirmon mbështetjen e tij të plotë për integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Evropian. Ky mesazh, si dhe thellimi i mëtejshëm i bashkëpunimit ndërparlamentar mes të dy vendeve, ishin në fokus të takimeve që Ambasadori Ilir Tepelena zhvilloi me parlamentarët rumun: Zëvendës Presidentin e Parlamentit z.Ben-Oni Ardelean, me Kryetaren e Komisionit të Politikës së Jashtme në Dhomën e Deputetëve, znj.Rozalia Ibolya Biro, dhe me Kryetarin e Komisionit të Politikës së Jashtme në Senat, Prof. PhD Cristian Dumitrescu.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Str.Duiliu Zamfirescu no.7,
Sector1 , Bucuresti

Tel / Fax

Tel.: +40212119829
Fax.: +40212108039
Numri i emergjences: +40 733368444

E-MAIL

embassy.bucharest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00