Rumania do të vazhdojë të mbështesë Shqipërinë në integrimin e saj përfundimtar në BE

Bukuresht, Nentor 2017 - “Rumania do të vazhdojë të mbështesë Shqipërinë në rrugën e saj të integrimit përfundimtar në Bashkimin Evropian” – ky ishte mesazhi kryesor në takimin e frytshëm dhe miqësor mes Ambasadorit Ilir Tepelena dhe znj. Melania-Gabriela Ciot, Sekretare e Shtetit për Çështjet Evropiane në Ministrinë e Punëvë të Jashtme të Rumanisë.

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Str.Duiliu Zamfirescu no.7,
Sector1 , Bucuresti

Tel / Fax

Tel.: +40212119829
Fax.: +40212108039
Numri i emergjences: +40 733368444

E-MAIL

embassy.bucharest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00