Rumania Solidare me popullin Shqiptar

Në këtë ditë të vështirë e të dhimbshme për popullin Shqiptar, ndihemi mirënjohës për solidaritetin dhe ndihmën e miqve rumunë. Falenderim i veçantë për Qeverinë Rumune, përmes Ministrit të Punëve të Brendshme Ion Marcel Vela, për organizimin në kohë të shkurtër dhe dërgimin në Shqipëri të dy avionëve me 54 trupa të specializuar në operacionet e kërkim-shpëtimit, si dhe 12 ton ndihma materiale. Prioritet mbetet shpëtimi i sa më shumë jetëve! #AlbaniaRomaniaSolidarity
26 Nëntor 2019

Adresa

Ambasada Shqiptare
Str.Duiliu Zamfirescu no.7,
Sector1 , Bucuresti

Tel / Fax

Tel.: +40212119829
Fax.: +40212108039
Numri i emergjences: +40 733368444

E-MAIL

embassy.bucharest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00