Rumania Solidare me popullin Shqiptar

Në vijim të solidaritetit mbresëlënës të popullit Rumun dhe institucioneve rumune, sot "Kisha e Shqiptarëve" në Bukuresht, së bashku me 24 mijë kisha ortodokse në të gjithë vendin, iu përgjigjën pozitivisht kërkesës së Ambasadës sonë në fushatën sensibilizuese në ndihmë të popullit Shqiptar në këto momente të vështira pas tërmetit shkatërrues të 26 Nëntorit 2019. Në meshën e organizuar sot, lutjeve për Shqipërine të At Vasile Ioana, iu bashkuan me qindra besimtarë rumun, studentë dhe përfaqësues të Komunitetit Shqiptar të Bukureshtit.
15 Dhjetor 2019

Adresa

Ambasada Shqiptare
Str.Duiliu Zamfirescu no.7,
Sector1 , Bucuresti

Tel / Fax

Tel.: +40212119829
Fax.: +40212108039
Numri i emergjences: +40 733368444

E-MAIL

embassy.bucharest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00