Rumania Solidare me Popullin Shqiptar

Solidariteti me popullin Shqiptar vazhdon në Rumani...Krahas institucioneve, Kishës Ortodokse, Sportit e Mediave, kësaj here ishte muzika e arti që iu bashkuan fushatës sonë sensibilizuese. E kush mund ta bënte më mirë këtë se Atasheu Kulturor pranë Ambasadës dhe njëkohësisht soprano e mirënjohur Arlinda Morava. Mirënjohje dhe falënderim pafund Zotit Dan Tudorache, Kryetar i Bashkisë së Sektor 1 të Bukureshtit, i cili është solidarizuar që në momentet e para pas Tërmetit të datës 26 nëntor si një mik i vërtetë në ditë të vështira.
Dhjetor 2019

Adresa

Ambasada Shqiptare
Str.Duiliu Zamfirescu no.7,
Sector1 , Bucuresti

Tel / Fax

Tel.: +40212119829
Fax.: +40212108039
Numri i emergjences: +40 733368444

E-MAIL

embassy.bucharest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00