Shqipëria në NATO - Një histori suksesi tashmë 10 vjeçare

Një kënaqësi e veçantë biseda e Ambasadorit Ilir Tepelena dhe Kolonel Arben Dhuli me Atashetë Ushtarak të vendeve anëtare të NATO-s në Bukuresht lidhur me 10 vjetorin e një historie suksesi të anëtarësimit të Shqipërisë në Aleancën më të fuqishme të historisë së njerëzimit. #WeAreNATO

Adresa

Ambasada Shqiptare
Str.Duiliu Zamfirescu no.7,
Sector1 , Bucuresti

Tel / Fax

Tel.: +40212119829
Fax.: +40212108039
Numri i emergjences: +40 733368444

E-MAIL

embassy.bucharest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00