Shqipëria Solidare

Dhuro online në portalin e-albania dhe ndihmo në lehtësimin e pasojave nga tërmeti!
https://e-albania.al/dhuro
Ju mund të dhuroni në tre kategori të veçanta të hapura për grumbullimin e ndihmave duke përdorur një kartë krediti ose debiti sipas udhëzimeve.
#ShqipëriaSolidare
 
27/11/2019

Adresa

Ambasada Shqiptare
Str.Duiliu Zamfirescu no.7,
Sector1 , Bucuresti

Tel / Fax

Tel.: +40212119829
Fax.: +40212108039
Numri i emergjences: +40 733368444

E-MAIL

embassy.bucharest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00