Takim i Ambasadorit me Kryetarin e Komisionit të Politikës së Jashtme në Senatin Rumun

Tetor 2021 – Ambasadori Ilir Tepelena pati një takim në Senatin rumun me Kryetarin e Komisionit të Politikës së Jashtme dhe ish-Ministrin e Punëve të Jashtme, Senator Titus Corlățean. Roli i Diplomacisë Parlamentare në funksion të forcimit të mëtjeshëm të bashkëpunimit dypalësh dhe rikonfirmimi i mbështetjes së Rumanisë sa i përket integrimit të plotë të Shqipërisë në Bashkimin Evropian, ishin në qendër të bisedës së zhvilluar me këtë rast.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Str.Duiliu Zamfirescu no.7,
Sector1 , Bucuresti

Tel / Fax

Tel.: +40212119829
Fax.: +40212108039
Numri i emergjences: +40 733368444

E-MAIL

embassy.bucharest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00