Takim i Ambasadorit Tepelena me Presidenten e Senatit Rumun znj. Anca Dragu

Një takim tejet pozitiv i Ambasadorit Ilir Tepelena me Presidenten e Senatit Rumun znj.Anca Dragu, e para zonjë që merr drejtimin e këtij institucioni të rëndësishëm. Në qendër të bisedës së zhvilluar me këtë rast ishte angazhimi i përbashkët për të promovuar më tej bashkëpunimin dypalësh, në të gjitha fushat, dhe, në veçanti, diplomacinë parlamentar. Presidentja Dragu rikonfirmoi mbështetjen e Rumanisë për anëtarësimin e plotë të Shqipërisë në BE, si dhe asistencën me ndihmë e ekspertizë në procesin e negociatave të antarësimit të Shqipërisë me BE.   

Adresa

Ambasada Shqiptare
Str.Duiliu Zamfirescu no.7,
Sector1 , Bucuresti

Tel / Fax

Tel.: +40212119829
Fax.: +40212108039
Numri i emergjences: +40 733368444

E-MAIL

embassy.bucharest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00