Trajtimi me dinjitet i shtetasve Shqiptarë në pikat rumune të kalimit kufitar, prioritet për Ambasadën

Bukuresht, Nëntor 2018 - Trajtimi me dinjitet i shtetasve Shqiptarë në pikat rumune të kalimit kufitar, respektimi i rregullave të hyrjes në nje vend të BE, si dhe bashkëpunimi institucional mes të dy vendeve për çështje të rëndësishme që kanë të bëjnë me menaxhimin e kufijëve - ishin në qendër të bisedës mes Ambasadorit Ilir Tepelena dhe Zëvendës Inspektores së Përgjithshme të Policisë Kufitare Tatiana Ivan.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Str.Duiliu Zamfirescu no.7,
Sector1 , Bucuresti

Tel / Fax

Tel.: +40212119829
Fax.: +40212108039
Numri i emergjences: +40 733368444

E-MAIL

embassy.bucharest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00