Vizitë zyrtare e Ministrit Cakaj në Rumani

10 Qershor 2019 - Vizitë e suksesshme e Ministrit Gent Cakaj në Bukuresht, ku u takua me Ministrin rumun të Punëve të Jashtme Teodor Melescanu dhe Ministrin e Shtetit për Çështjet e BE George Ciamba. Rumania dhe Presidenca Rumune e Këshillit të BE do të vazhdojë të mbështesë palëkundje përpjekjet në kuadër të politikës së zgjerimit të BE, si dhe, në mënyrë të veçantë, integrimin evropian të Shqipërisë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Str.Duiliu Zamfirescu no.7,
Sector1 , Bucuresti

Tel / Fax

Tel.: +40212119829
Fax.: +40212108039
Numri i emergjences: +40 733368444

E-MAIL

embassy.bucharest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00