Gëzuar Ditën e Pavarësisë së Republikës së Kosovës!

Me rastin e 14-vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Bernë, përcjell urimet më të ngrohta vëllazërore për kolegët  Kosovarë, për shtetasit e Kosovës si dhe për të gjithë pjestarët e diasporës shqiptare në Zvicër. 

Në këtë ditë të shënuar, ne bashkohemi në kremtimin e përpjekjeve për çlirimin, pavarësinë dhe konsolidimin e shtetësisë së Kosovës, të cilat mbeten arritje madhore për të gjithë shqiptarët kudo që ndodhen.

Pavarësia e pakthyeshme e Kosovës është gur-themel i paqes dhe stabilitetit në rajonin e Ballkanit. Shqipëria dhe Kosova mbeten të bashkuara në angazhimet për sigurimin e paqes dhe drejtësisë, si dhe në rrugëtimin e patjetërsueshëm të integrimit në strukturat euroatlantike.

Për shumë mot Gëzuar Republika e Kosovës!

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00