Ambasadorja e Republikës së Shqipërisë në Greqi, znj. Luela Hajdaraga, takohet me Ambasadorin e Finlandës në Athinë, z. Jari Gustafsson

Ambasadorja e Republikës së Shqipërisë në Greqi, znj. Luela Hajdaraga, u prit në një takim kortezie nga Ambasadori i Finlandës në Athinë, z. Jari Gustafsson, i cili mbulon edhe Shqipërinë.

Gjatë bashkëbisedimit, u vlerësuan marrëdhëniet shumë të mira ndërmjet dy vendeve, u diskutua mbi bashkëpunimin gjithnjë në rritje në fusha të ndryshme, dhe u konfirmua edhe njëherë mbështetja e vazhdueshme e Finlandës në procesin e integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Evropian.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30