Ekspozitë e punimeve me dorë të grave të komunitetit shqiptar në Greqi

"Nëntori Shqiptar" mbylli siparin e tij, me ekspozitën e punimeve artizane. Gra të komunitetit shqiptar nga qytete të ndryshme të  Greqisë, prezantuan në ambientet e Ambasadës pumimet me dorë të realizuara me shumë mjeshtëri dhe artistikisht. Me qëllim ruajtjen brez pas brezi të vlerave e traditës, ekspozita tregoi edhe njëherë rolin e madh të gruas shqiptare.

 

Ky është vetëm fillimi i bashkëpunimit nërmjet ambasadës dhe grave artizane të komunitetit. 

 

Krenarë për përkushtimin dhe pasionin tuaj duarartat shqiptare.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30