Mbi aktivitetin konsullor e diplomatik të gjashtëmujorit të parë

Kënaqësi të ndaj me ju disa nga arritjet dhe momentet më të rëndësishme në këta 6 muaj.
Faleminderit për mbështetjen dhe besimin tek ekipi ynë!
 
Ndiqni videon e plotë në linkun e mëposhtëm:
 
https://www.facebook.com/AlEmbassyGreece/videos/516383759498051

Ambasadore
Luela Hajdaraga

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30