Ambasadori i Republikes se Shqiperise, ne Japoni z.Teneqexhiu , ne bashkepunim me Universitetin Meiji, Dega Administrim Biznes , mbajti nje leksion te hapur .

Ambasadori i Republikes se Shqiperise, ne Japoni z.Teneqexhiu , ne bashkepunim me Universitetin Meiji, Dega Administrim Biznes , mbajti nje leksion te hapur me teme “Zhvillimet makroekonomike dhe politikat financiare dhe Shqiperia si destinacion i ri turistik” per studentet Japoneze. Ambasadori, ne nje auditorium te tej mbushur, u prezantoi studenteve dhe pedagogeve qe morren pjese ne kete leksion zhvillimet , stabilitetin ekonomik dhe performacen e mire financiare te viteve te fundit. 
Ecuria e procesit te integrimit Europian , marredheniet bilaterale, ishin disa nder ceshtjet e tjera qe z.Teneqexhiu trajtoi gjate leksionit.
Gjithashtu ambasadori i shpjegoi auditorit edhe per historine, gjuhen, kulturen turizmin , nepermjet prenzatimit ne Power Point dhe me video.
Ne fund te leksionit, Ambasadori iu pergjigj pyetjeve te auditoriumit lidhur me Shqiperine, zhvillimet ekonomike e politike etj.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00