Takim me Presidentin e JICA-s,z.Shinichi KITAOKA.

Ambasadori z.Teneqexhiu u prit në një takim nga Presidenti i JICA-s , z.Shinichi Kitaoka njëkohësisht Profesor i merituar në Universitetin e Tokios .
Ambasadori,falenderoi zotin Kitaoka për suportin e madh treguar nga JICA për Shqipërinë në këto vite , në fushën e bujqësisë , energjisë, infrastrukturës, ambjentit etj. Në rritjen e kapaciteteve të administrates nëpërmjet ofrimit të shumë bursave studimore dhe trajnimin e punonjësve të administratës publike.
Zoti Teneqexhiu informoi Zotin Kitaoka edhe për një nga objektivat parësore të mandatit të tij i cili ka të bëjë me rritjen e numrit të turistëve japonezë në vendin tonë.
Në mbyllje të takimit,të dyja palët u dakorduan për të rritur bashkëpunimin me qëllim arritjen e këtij objektivi.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00