Drekë pune e organizuar nga grupi i grave Ambasadore në Athinë për nder të Presidentes së Republikës Greke, Sh.S. znj. Katerina Sakellaropoulou

Presidentja e Republikës së Greqisë, Sh.S. znj. Katerina Sakellaropoulou është pritur në një drekë të organizuar nga grupi i grave Ambasadore në Athinë, të shtruar në rezidencën e Ambasadores portugeze në Greqi.
 
Diskutimet u fokusuan kryesisht në çështje aktuale dhe kritike, përfshirë zhvillimet rajonale dhe më gjërë, rolin dhe pozitën e gruas në jetën profesionale dhe shoqërinë bashkëkohore, ndryshimet klimatike dhe ndërtimin e rrjeteve efektive.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30