Mbi 30 vjetorin e vendosjes së marrëdhënieve diplomatike mes Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Koresë

Me rastin e 30 vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike mes Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Koresë, Ambasadorja, znj. Luela Hajdaraga u prit sot në një takim, në një atmosferë festive, nga Ambasadori i Koresë në Greqi, z. Soosuk Lim.

Gjatë këtij takimi, u vlerësua niveli shumë i mirë i marrëdhënieve mes dy vendeve dhe u shpreh vullneti i përbashkët për zgjerimin e bashkëpunimit në fusha me interes reciprok, me theks të veçantë në sektorët e ekonomisë dhe investimeve.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30