Takim me Ambasadoren portugeze në Athinë, znj. Helena Paiva

Gjatë takimit që Ambasadorja, znj. Luela Hajdaraga zhvilloi me Ambasadoren e Portugalisë, znj. Helena Paiva u bashkëbisedua lidhur me marrëdhëniet mes dy vendeve dhe prioritetet e Presidencës Portugeze të Këshillit të BE-së, me fokus të veçantë në pritshmërinë e hapjes së negociatave Shqipëri-BE, gjatë kësaj Presidence.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30