Takim me komunitetin e artistëve shqiptarë në Greqi.

Në "Ditët e Shqipërisë", Ambasadorja, znj. Luela Hajdaraga takohet me komunitetin e artistëve shqiptarë në Greqi.

Janë artistë të të gjitha zhanreve të artit, që me talentin, punën dhe sukseset e tyre në Greqi, Shqipëri por, edhe në shumë vende të tjera të botës, na bëjnë të ndjehemi krenarë !

Takime të tilla çelin mundësi të reja bashkëpunimi në të ardhmen, për promovimin e vlerave më të mira kulturore shqiptare dhe imazhit të vendit tonë .

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30