Takim me Ministrin e Mbrojtjes Kombëtare të Greqisë z. Nikolaos Panagiotopoulos

Ambasadorja e Republikës së Shqipërisë në Greqi, znj. Luela Hajdaraga, e shoqëruar nga Atasheu Ushtarak Kolonel Roland Berzani, u pritën në një takim nga Ministri i Mbrojtjes Kombëtare të Greqisë z. Nikolaos Panagiotopoulos.

Gjatë këtij takimi, biseda u fokusua në ecurinë e bashkëpunimit në fushën e mbrojtjes dhe prespektivën e tij për të ardhmen, zhvillimet më të fundit në rajon e më gjerë, si dhe në shkëmbimin e vizitave të nivelit të lartë midis dy Ministrive të Mbrojtjes.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30