Aktivitet nga Zj.e Pare ABE

Aktiviteti i Ceremonisë së çajit. Bashkëshortja e të Ngarkuarit me Punë, znj.Manjola Karame, me ftesë të bashkëshortes së Kryeministrit Abe, znj. Akie Abe mori pjesë në aktivitetin e ceremonisë së çajit “the ëay of incense”. Aktiviteti i përvitshëm kishte si qëllim promovimin e ceremonisë së çajit në Japoni dhe njëkohësisht shërbeu si një mundësi për shkëmbimin e traditave mikpritëse të vendeve pjesëmarrëse.
 
Tea Ceremony The Spouse of the Charge D”Affaires, Ms. Manjola Karame, was invited by the Spouse of the Prime Minister Abe, Ms. Akie Abe at a Tea Ceremony “The way of Incense”. The annual event aimed at promoting the Tea Ceremony in Japan, and reception customs around the world.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00