Ambasadori i RSH-së, në Tokio, z.Gjergj Teneqexhiu takohet me z. Makoto Ito Ambasadorin e Japonisë , në Tiranë.

Ambasadori i RSH-së, në Tokio, z.Gjergj Teneqexhiu priti në zyrën e tij, z. Makoto Ito Ambasadorin e Japonisë , në Tiranë. Në takim u diskutua rreth marrëdhënieve dy palshe dhe prespektivës së tyre. U cmua si hap shumë i rëndësishëm celja e Ambasadës, hap i cili, do të përshpejtojë dhe do të zgjerojë më tej, marrëdhëniet midis dy vendeve.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00