Ambasadori i RSH-së, në Tokio, z.Gjergj Teneqexhiu zhvilloi një takim virtual me Presidentin e JATA (JAPAN ASSOCIATION OF TRAVEL AGENTS).

Me kërkesë të ambasadorit të RSH-së, në Tokio, z.Gjergj Teneqexhiu u zhvillua një takim virtual me Presidentin e JATA (JAPAN ASSOCIATION OF TRAVEL AGENTS) z.Tadashi Shimura dhe z.Hiroshi Sawabe Drejtor Ekzekutiv i Zyrës Ndërkombëtare të Turizmit të JATA. Ambasadori informoi bashkëbiseduesit  se Shqipëria nuk është më në zonën e kuqe të Covid-19 në hartën botërore për situatën e pandemisë. Z.Teneqexhiu i kërkoi JATA që të orientojnë operatorët turistik japonez për Shqipërinë si një destinacion të lirë nga Covid-19.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00