Ambasadori z. Gjergj Teneqexhiu mori pjesë në mbledhjen e 31 të “Japan Small Group”, e cila u hap nga ministri i Jashtem Japonez, z. Hayashi.

Ambasadori z. Gjergj Teneqexhiu mori pjesë në mbledhjen e 31 të “Japan Small Group”, e cila u hap nga ministri i Jashtem Japonez, z. Hayashi.
Në prani të Trupit Diplomatik në Tokio, publikut Japonez, Zt. Teneqexhiu, bëri një prezantim për Shqiperinë dhe shqiptarët si një nga vendet më të vjetër të Evropes dhe pasardhës të Ilireve. Traditat,mikëpritja,besa, harmonia fetare e popullit tonë, disa cilësi të Shqiptarëve dhe i ftoi ata të vizitojnë vendin tonë.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00