Ambasadori, zoti Gjergj Teneqexhiu u prit në një takim dashamirës nga deputeti z.Hiroshi Hase.

Ambasadori, zoti Gjergj Teneqexhiu u prit në një takim dashamirës nga deputeti z.Hiroshi Hase, në zyrën e Tij, në Godinën e Parlamentit. Z.Teneqexhiu e falenderoi parlamentarin Hase për kontributin e cmuar në krijimin dhe drejtimin e grupit parlamentar të miqësisë Japoni-Shqipëri të Parlamentit Japonez. Ambasadori z.Teneqexhiu,diskutoi me Deputetin z.Hase mbi bashkëpunimin dypalësh dhe vecanërisht mbi Lojërat Olimpike "Tokyo 2021", si dhe dorëzoi një letër falenderimi nga Kryetari i Parlamentit, z.Gramoz Ruci. Më tej, Deputeti z.Hase shprehu dëshirën për të vizituar përsëri Shqipërinë në një të ardhme të afërt. (Maskat u hoqen vetem per foton)

 

The Ambassador, Mr. Gjergj Teneqexhiu was received in a friendly meeting by the MP Mr. Hiroshi Hase, in his office, in the Parliament Building. Mr. Teneqexhiu thanked MP Hase for his precious contribution to the establishment and leadership of the Japan-Albania parliamentary friendship group of the Japanese Parliament. Ambassador Mr. Teneqexhiu discussed with MP Mr. Hase especially on the bilateral cooperation, the next Olympic Games "Tokyo 2020", and handed a letter of thanks from the Speaker of Parliament, Mr. Gramoz Ruci. Further, MP Mr. Hase expressed the desire to visit Albania again soon.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00