Ambasadori z.Teneqexhiu mirepritet nga zoti Kiuchi, Kryetar i Komitetit të Politikës së Jashtme të Parlamentit Japonez.

Ambasadori z.Teneqexhiu u mirëprit në një takim shumë miqesor nga zoti Minoru Kiuchi anëtar i Dhomës se Përfaqësuesve dhe Kryetar i Komitetit të Politikës së Jashtme të Parlamentit Japonez, njëkohësisht Sekretar i Përgjithshem i Grupit Parlamentar të miqësisë Japoni -Shqipëri.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00