Ambasadori z.Teneqexhiu ne universitetin Sophia.

Në Sophia University, Ambasadori z. Teneqexhiu u mirëprit nga Presidenti, Prof.Yoshiaki Terumichi, zv. Presidenti, Prof. Tetsuo Morishita dhe Drejtoresha për Bashkëpunimin dhe Arsimin Global, znj. Kazumi Sato.

Palet diskutuan mbi bashkëpunimin midis institucioneve arsimore nëpërmjet një procesi gradual.

Vendosja e kontakteve midis Univerisitetit të Tiranës dhe Sophia University do të jetë zanafilla e procesit.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00