Ambasadori z.Teneqexhiu takohet me ambasadorin japonez ne Tirane,z.Takada.

Një mbrëmje e këndshme në rezidencën e ambasadorit z.Takada. Me mikpritësin diskutuam gjerësisht mbi zhvillimin e mëtejshëm të marrëdhënieve dypalëshe. Investimet japoneze në vendin tonë dhe ambienti i favorshëm që ofron Shqipëria për të investuar ishte një temë tjetër në qendër të bashkëbisedimit tonë.

A pleasant evening at the residence of Ambassador H.E. Mr. Takada. We discussed extensively about the further development of bilateral relations. Japanese investments in our country and the favorable environment that Albania offers to invest was another topic at the center of our conversation.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00