CheeRing Festival

Më 5 mars 2016 u zhvillua në Tokio “CheeRing Festival”, aktivitet i përvitshëm që organizohet nga “World Children”s Fund”, ku marrin pjesë fëmijë të grup moshave të ndryshme. I Ngarkuari me Punë i Ambasadës së Shqipërisë z. Armand Shandro, mbajti një fjalë përshëndetëse ku vlerësoi organizatorët për këtë event kaq të rëndësishëm dhe domethënës për fëmijët. Gjithashtu, në këtë aktivitet, i cili shërben edhe për promovimin dhe njohjen e vendeve të huaja, Ambasada e Shqipërisë vendosi stendën e saj ku shpërndau materiale promovuese dhe stafi i Ambasadës njohu shkurtimisht pjesëmarrësit rreth kulturës, historisë dhe simboleve të Shqipërisë .

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00