Dita e Flamurit dhe Clirimit te atdheut perkujtohet ne ambjentet e Ambasades se RSH-se ne Tokio.

Me rastin e 105 vjetorit të Pavarësisë dhe 73 vjetorit të Clirimit të atdheut, Ambasada e RSH-së në Tokio,në ambientet e saj, përkujtoi në një atmosferë festive me bashkëatdhetarë,diplomatë,profesorë universitetesh dhe miq të Ambasadës. Pasi u ekzekutua Himni kombëtar, Ambasadori z.Gjergj Teneqexhiu mbajti një fjalë përshëndetëse ku falenderoi të gjithë të pranishmit dhe afirmoi edhe njëherë rolin e diasporës sa i përket thellimit të marrëdhënieve dypalëshe dhe bashkëpunimit mes Shqipërisë dhe Japonisë . Në pritje qenë të pranishëm edhe përfaqësuesit e mediave japoneze,të cilët vizituan Kosovën dhe Shqipërinë gjatë muajit Nëntor. Mes tingujve të muzikës, gostisë dhe gjuhës shqipe u kremtuan këto dy data të shënuara të kombit tonë.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00