Dorezimi i Letrave Kredenciale te Ambasadorit z.Gjergj Teneqexhiu

Me date 8 Shtator 2016,Ambasadori z.Gjergj Teneqexhiu dorezoi Letrat Kredenciale te akreditimit si ambasador i Jashtezakonshem dhe Fuqiplote i RSH-se, ne Japoni, tek Madheria e Tij Perandori Akihito.Ceremonia formale u zhvillua ne ambjentet e Pallatit Perandorak ne Tokio.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00