Mbrëmje Shqiptare në Tokio.

Mbrëmje Shqiptare në Tokio.

Me datë 25 Nëntor, Ambasada e RSH, ne Tokio se bashku me Ambasaden e Republikes se Kosoves organizoi një pritje festive ne ambientet e Hotel Koko Ginza. Ky aktivitet ishte një mundësi për pjesëtarë te komunitetit shqiptar në Japoni, si dhe të ftuar te tjerë për të kremtuar se bashku 110 vjetorin e Ditës së Pavarësisë dhe 78 vjetorin e Ditës së Çlirimit të Atdheut.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00