Me ftesë të delegacionit të Bashkimit Evropian në Japoni, Ambasadori z.Teneqexhiu mori pjesë në takimin me temë "EU-Japan connectivity in the Western Balkans".

Me ftesë të delegacionit të Bashkimit Evropian në Japoni, Ambasadori z.Teneqexhiu mori pjesë në takimin me temë "EU-Japan connectivity in the Western Balkans". Në foto se bashku me Ambasadoren e Delegacionit te BE, znj.Patricia Flor, dhe Arberin e Kosovës.

 

At the invitation of the European Union delegation in Japan, Ambassador Mr.Teneqexhiu participated in the meeting on "EU-Japan connectivity in the Western Balkans". In the photo together with the Ambassador of the EU Delegation, Mrs. Patricia Flor, and Arber from Kosova Embassy.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00