Shërbime të Ambasadës

Ambasada

4F Hokkoku Shimbun Building,

6-4-8, Tsukiji, Chuo-ku. Post Code: 104-0045
Tel. 03-3543-6861 | Fax: 03-3543-6862

View Larger Map

Orari i takimeve:

E hene – E Enjte
Ora:  9.00 – 17.00
E premte
Ora:  9.00 – 15.00

Për gjithë shtetasit e interesuar për takime me Perfaqësues se Ambasadës se RSH, Tokio lutemi caktoni nje takim paraprakisht nëpërmjet kontaktit telefonik ose postes elektronike.

 

Konsujt e Nderit

Zyra e konsullit nderit (Laboratori i Prof. Maeda)

Kodi Postal: 811-0295

Adresa: 3-30-1 Wajiro-Higashi, Higashi ward, Fukuoka city,
Fukuoka Prefecture, Japan.

Fukuoka Institute of Technology.
Prof. Hiroshi MAEDA

Telefoni: 092-606-4974 (linjë direkte tek laboratori)

Faksi: 092-606-0758 (zyrat)

Orari i punësnga 10:00-17:00, nga e hëna deri ne premten, përvec pushimeve verës (Mesi i gushtit) dhe pushimeve vitit ri (Dhjetor~Janar)

E-mail: hiroshi@fit.ac.jp

 

 

Për informacione të mëtejshme shikoni të dhënat e mëposhtme:

 

1. Për shtetasit shqiptarë Japoni

2. Këshilla për shtetasit shqiptarë dëshirojnë udhëtojnë Japoni

3. Strategjia për riintegrimin e shtetasve shqiptar kthyer

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00