Shqipëria në EXPO 2025.

Biseduam me zoterinjtë Fujitsuko dhe Keko, respektivisht drejtor dhe zv drejtor Departamentit për mardhëniet me jashtë të Japan Association for the 2025 World Exposition, rreth procedurave që garantojnë një pjesmarrje të sukseshme të Shqipërisë në EXPO 2025.
 

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00