Shqiperia si destinacion i ri turistik

Znj.Yoshiko Sato,gazetare, e cila vizitoi Shqipërinë gjatë udhëtimit familjarizues disa ditor që filloi me Kosovën në datat 14-17 Nëntor dhe vazhdoi me Shqipërinë në datat 18-20 Nëntor, botoi në revistën japoneze “Aireview Aviation ” një artikull ku promovohet turizmi shqiptar dhe i bëhet thirrje turistëve për të vizituar vendin tonë. Në shkrimin me titull “Shqipëria si destinacion i ri turistik ” theksohen një sërë vlerash shqiptare, si bujaria, mikpritja, toleranca fetare, ushqimi i shijshëm dhe i lirë etj. Më poshtë një faqe nga artikulli në gjuhën japoneze.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00