Takim me drejtorin ekzekutiv të Shoqatës Japoneze për organizmin e EXPO 2025, Osaka, pranë Qeverisë Japoneze, zotin Fujitsuka Minoru.

Me drejtorin ekzekutiv të Shoqatës Japoneze për organizmin e EXPO 2025, Osaka, pranë Qeverisë Japoneze, zotin Fujitsuka Minoru, diskutuam rreth përgatitjeve për këtë event.

Paraqitja, produktet dhe organizimi ynë ishte gjithashtu, objekt i bisedës. Biseda ishte një shtysë e mirë për të gjithë strukturat përkatëse të vendit tonë, për organizmin sa më efikas dhe prezantimin sa më dinjitoz në këtë event ndërkombëtar.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00