Takim me Ministrin e Arsimit,Kultures,Sportit,Shkences dhe Teknologjise,Z.Hiroshi HASE

Takim me Ministrin e Arsimit, Kulturës, Sportit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Hiroshi Hase. Më 25 janar 2016, I Ngarkuari me Punë i Republikës së Shqipërisë në Japoni, z. Armand Shandro i shoqëruar nga Konsullja e Nderit znj. Kyoko Aoki Spector, zhvilloi nje takim z. Hiroshi Hase, Ministër i Arsimit, Kulturës, Sportit, Shkencës dhe Teknologjisë. Z. Shandro shprehu mirënjohjen për rolin e rëndësishëm që z. Hase ka luajtur gjatë ushtrimit të funksionit si Kryetar i Grupit Parlamentar të Miqësisë Shqipëri-Japoni në forcimin e mëtejshëm të marrëdhënieve ndërmjet dy vendeve. Ndër të tjera, z. Hase pohoi se do të vazhdojë të jetë aktiv në zhvillimin e marrëdhënieve ndërmjet dy vendeve edhe në funksionin aktual të Ministrit. Meeting with the Minister of Education, Culture, Sports, Science and Technology, Mr. Hiroshi Hase.
 
On, January 25th, 2016 the Charge d’Affairs of the Republic of Albania to Japan, Mr. Armand Shandro accompanied by the Honorary Consul Ms. Kyoko Aoki Spector, held at a meeting with the Mr. Hiroshi Hase, Minister of Education, Culture, Sports, Science and Technology. Mr. Shandro expressed its gratitude for the important role that Mr. Hase has played as the Chairman of the Japan-Albania Parliamentary Friendship Group. Mr. Hase affirmed that he will continue to promote the relations between the two countries in his new post as Minister.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00