Takim me Perfaqesuesit e JTB-se

Një nga prioritetet e MPJ-së është promovimi i turizmit dhe rritja e vizitorëve japonezë në vendin tonë. Për këtë qëllim,Ambasadori z.Teneqexhiu zhvilloi dje,takimin e dytë me Përfaqësues të JTB-së z.Aritsune Okuda Menaxher i JTB-së për promovimin e turizmit, z.Gen Sakamoto dhe z.Toshio Uruno Specialistë për promovimin e turizmit. Palët u dakorduan për hartimin e një plan pune që mund të sjelli rritjen e numrit të turistëve japonezë në Shqipëri.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00