TAKIM ME PJESEMARRESIT E SEMINARIT TE TURIZMIT,JICA 2016

 Më datën 10 shkurt, 2016, Z. Armand Shandro, i Ngarkuari me Punë i Ambasadës së Republikës së Shqipërisë priti në ambientet e Ambasadës pjesëmarrësit e Seminarit të Turizmit, JICA 2016. Tre përfaqësues së Agjensive Kombëtare të Turizmit nga Shqipëria, Serbia dhe Mali i Zi informuan z.Shandro në lidhje me mbarëvajtjen e trajnimit, përmbajtjen e seminarit dhe si dhe mundësitë e koordinimit dhe bashkëpunimit me Ambasadën, në mënyrë që të rritet numri i turistëve japonez në rajon. Seminari për promovimin e turizmit rajonal mes tre vendeve ka filluar në vitin 2014 me mbështetjen dhe ekspertizën e JICA Tokio .

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00