Zv.Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, z.Etjen Xhafaj zhvilloi nje vizite intensive pune ne Japoni.

Nje vizite tejet intensive gjate javes se shkuar ne Japoni, ku takuam nder te tjera Zv Ministrin Parlamentar per Punet e Jashtme, Z. Kenji Yamada, Ministrin e Shtetit per Mjedisin Z.Manoro Kiuchi, drejtues te Agjencive per nxitjen e tregtise (JETRO), Zv Drejtorin e Pergjithshem per Europen dhe Ambasador i ngarkuar per Iniciativen e Bashkepunimit per Ballkanin Perendimor, Z. Saito, Federaten e Bizneseve Japonese (JBF), Shoqaten per Agjencite e Udhetimit (JATA), Panasonic, dhe perfaqesues te tjere nga komuniteti i biznesit, parlamentare dhe institucione publike, per te folur per forcimin e bashkepunimit dypalesh, rritjen e marredhenieve ekonomike, mundesite per investime ne Shqiperi dhe levizjen e lire mes dy vendeve.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00