Ambasadori Ridi Kurtezi ka zhvilluar në datën 21 nëntor 2018 takime të veçanta me Ministrin e Transportit, z. Osman Nurkoviq dhe Ministrin e Turizmit dhe Zhvillimit, z. Pavle Raduloviq.

Në vijim të takimeve me ministrat e kabinetit qeveritar në Podgoricë, Ambasadori Ridi Kurtezi ka zhvilluar në datën 21 nëntor 2018 takime të veçanta me Ministrin e Transportit, z. Osman Nurkoviq dhe Ministrin e Turizmit dhe Zhvillimit, z. Pavle Raduloviq. Takimet kanë patur karakter njohës dhe gjatë tyre është diskutuar lidhur me çështje të bashkëpunimit dypalësh.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00