APLIKACIONI E-KONSULLATA DHE PLANI MUJOR I AKTIVITETEVE

Në kuadër të shërbimeve konsullore, lehtësimit të tyre, si dhe diplomacisë gjixhitale, Ministria e Punëve të Jashtme ka bërë tl mundur Aplikacionin konsullor "E-Konsullata" e cila do të lancohet në ditët në vijim.

Ky aplikacion është projektuar që të jetë në shërbim të qytetarëve tanë me sa më shumë informacion dhe t'ju mbështesë në shërbimet konsullore që MPJ ofron.

Aplikacioni "E-Konsullata" mund të shkarkohet nga App Store dhe Google Play.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00